Про нас

Наш Інтернет-магазин створений, в першу чергу, для Вас.

Маленьке Диво – це молода команда, яка зібралась разом аби дарувати діткам все лише найкраще та найякісніше. Ми працюємо безпосередньо з виробниками одягу та іграшок, а тому якість речей гарантована.

Чому на нашому сайті все лише українське? Хотілося б у відповідь на це питання задати зустрічне: «А чому іноземне?», «Чим речі від українських виробників гірші за своїх суперників з інших країн?» Особисто ми давно для себе відповіли на ці питання: Нічим! А, бодай, навіть, в дечому й кращі за своїх конкурентів. Ні, не тому що це тренд в наш час, а тому що виробляти для своїх же дітей не можна погано.

Маленьке Диво – це сайт, який зібрав в собі все різноманіття дитячої моди лише від українських брендів. Тут представлені як найвідоміші торгові марки, так і менш відомі. При цьому ми особисто гарантуємо якість товару, адже, окрім гарантії виробника, всі речі, придбані у нас, перш ніж потрапити до Ваших діток, обов’язково перевіряються на недоліки нашими співробітниками.
Ми прекрасно розуміємо, що одяг для діток має бути лише натуральним, а іграшки – безпечними.
Але й це ще не все. Кожна матуся хоче, щоб її маленьке диво було найкращим, найоригінальнішим та виділялось серед інших діток. Тому ми намагаємось підібрати для Вашого маленького дива найширший асортимент товарів, що вирізняється своєю оригінальністю, при цьому не втрачаючи в практичності та якості.

Отож, ми Вам пропонуємо:
1. Товари лише українського виробництва.
2. 100% наявність товару на складі.
3. Всі ціни, представлені на сайті – актуальні.
4. Мінімальна сума замовлення становить 100 грн.
5. Надійну упаковку товарів за наш рахунок.
6. Безкоштовну доставку при замовленні на суму від 1000 грн.
7. У нас власна фотостудія, тому весь товар ми фотографуємо самостійно. Таким чином Ви можете бути впевнені в тому, що замовлений Вами товар відповідає зображенню.
8. Ми розуміємо, що всі дітки різні, і не завжди загальноприйняті розміри підійдуть саме Вашому маленькому диву. Тому, за необхідності, зробимо всі необхідні виміри речей.
9. Кожну річ перед відправкою ми перевіряємо на недоліки. Тому Ви можете бути впевнені в якості товару.
10. Ми відкриті до нових пропозицій, готові вдосконалюватись, аби стати найкращими для Вас.
Дякуємо за увагу!