Доставка і оплата

В нашому Інтернет-магазині Ви можете замовити товар двома способами:
- Оформивши замовлення on-line в будь-який зручний для Вас час.
- Зателефонувавши за номером: (068)211-23-23 в робочий час.

Після отримання замовлення on-line наші співробітники обов’язково зв’яжуться з Вами для підтвердження покупки та уточнення всіх необхідних деталей.

По завершенню оформлення замовлення в нашому Інтернет-магазині відбувається автоматична реєстрація і, на вказану Вами електронну адресу, відправляється лист з інформацією, необхідною для входу в Особистий кабінет. Радимо Вам всі наступні покупки оформляти після входу під власним логіном та паролем, оскільки лише в такому випадку знижка буде нараховуватись з урахуванням Ваших попередніх покупок. Всім зареєстрованим клієнтам ми повідомляємо про наші акції та знижки в листах на електронну скриньку, від яких Ви можете з легкістю відмовитись, зайшовши в надісланий нами лист та натиснувши кнопку "відмовитись від розсилки".

Якщо Вам потрібна будь-яка додаткова інформація стосовно товару, Ви завжди можете нам написати чи зателефонувати, і ми, із задоволенням, відповімо на всі запитання.

 

Оплата

Оплата товару здійснюється наступним чином:
- Готівкою – під час отримання замовлення від кур’єра.
- Безготівково – внесенням коштів на розрахунковий рахунок в ПАТ «Приватбанк». В такому випадку необхідно вказати про це під час оформлення замовлення, а ми повідомимо Вам номер IBAN для здійснення платежу.
- Післяплата у відділеннях компанії Нова Пошта при отриманні замовлення.

- Через виставлення Інвойсу на E-mail через LiqPay.

 

Доставка

- Через відділення компаній «Нова пошта» та «Укрпошта» передоплатою або післяплатою.

При замовленні товару на суму понад 1000 грн. пересилка посилки до 5 кілограм об'ємної ваги "Укрпоштою" безкоштовна. При замовленні товару на суму понад 1500 грн. пересилка посилки до 5 кілограм об'ємної ваги "Новою поштою" безкоштовна. За умови замовлення товару на суму менше 1000 грн. вартість доставки оплачується покупцем згідно з тарифами транспортної компанії. Адресна доставка замовлення здійснюється за рахунок покупця.
Якщо сума вашого замовлення понад 1000 грн. і доставку оплачуємо ми, то слід розуміти, що оплачується повна вартість доставки у Ваше місто до складу транспортної компанії, але не здійснюється оплата грошових переказів. У цьому випадку Вам вигідніше скористатися передоплатою.
Для отримання посилки при собі необхідно мати паспорт або водійське посвідчення та знати номер товарно-транспортної накладної, який Вам надішле менеджер нашого магазину після відправлення посилки.

- Самовивіз товару в Києві – безкоштовно, за попередньою домовленістю з менеджером, від станції метро «Харківська».

 

Умови повернення та обміну

У випадку, якщо товар, придбаний в Інтернет-магазині «Маленьке Диво», Вам не сподобається або не підійде за розміром, Ви зможете повернути або обміняти його протягом 14 днів з моменту покупки.

Обмін та повернення товару відбувається згідно з Законом України «Про захист прав споживачів». В такому випадку необхідно збереження товарного вигляду покупки, її упаковки, всіх етикеток, ярликів, а також розрахунковий документ на відповідний товар.

Звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до чинного законодавства України поверненню не підлягають:
- дитячі іграшки м'які,
- дитячі іграшки гумові надувні,
- рукавички,
- білизна натільна,
- білизна постільна,
- панчішно-шкарпеткові вироби,
- друковані видання,
- товари для немовлят (пелюшки, соски, пляшечки для годування тощо).

Успішних покупок!